Dívat se a vidět...

09.05.2011 00:00

 

Konec... Několikrát jste psali, že chcete šťastný konec. Ale otázkou pořád zůstává... Co si pod pojmem 'happy end' předtavujete?

Děkuji , že jste semnou došli až sem. Ke konci. K tomu, co mělo přijít a přišlo. Psala jsem povídku díky Vám a pro Vás. Hlavně pro Vás.

Děkuji yellow za názory a rady. Jsem ráda za každého, který se sem podíval a napsal svůj názor. Opravdu to pro mou dušičku znamená hodně...

Děkuji, Vždy Vaše Salazaret... ;) :)

 

 

The night has reached it's end
We can't pretend
We must run
We must run
It's time to run
Take us away from here
Protect us from further harm
Resistence *

V poslední době jsem přemýšlel o hodně věcech. Ale až teď jsem si uvědomil, že nebyly důležité. Minulost ani budoucnost neřeším. Chci se věnovat jen okamžikům tady a teď. A já to udělal. Nepřemýšlel jsem. Ne. To nešlo. Ne v jeho náruči.

Severus mi dal všechno, oč jsem požádal. Teď vím, že jsme pro sebe stvořeni. Ale jak utéct před světem, který jsem kdysi tak mermomocí bránil?

Pro nás tady není místo. Možná kdysi bylo, ale ne teď. Svět je už moc zkažený. Nechápe, že láska… láska, tak čistá a nádherná, je důležitá. Svět nikdy nemiloval. Na, on nemohl. Pro Svět jsme jen loutkami. Nic víc a nic míň. Děkoval jsem Světu, když jsem stál na jezeře. Děkoval jsem Světu, když jsem pozřel jed. A nakonec… děkoval jsem mu, i když jsem přežil. Dvakrát. A přesto mě Svět odsoudil. Nezasloužím si lásku takovou, jakou si vyberu? Ne? Tak proč jsem přežil? Nechápu to…

„Měl bys spát, je něco před půlnocí…“ šeptl rozmrzele můj partner. Usmál jsem se.

„Spal jsem celý den…“

„A copak bys chtěl? Další kolo?“ zasmál se a políbil mě na temeno hlavy. Zasmál jsem se do jeho holé hrudi. Ach, Severusi, když chceš, umíš člověka rozesmát. Tohle je další věc, kterou na tobě miluji…

„Ne… přemýšlel jsem…“

„Ach… a nebolelo to?“ usmál se.

„Přestaň!“ zasmál jsem se znovu a lehce ho plácl po rameni. Znovu jsem se uložil na jeho teplé tělo a na chvíli zavřel oči.

„Co takhle projít se?“ zašeptal jsem. Oči jsem nechal zavřené. Stejně nic nevidí. Proč se namáhat s otvíráním.

„Teď?“ zeptal se udiveně.

„Proč ne? V tuto dobu je venku nádherně…“

„Hm…“

„Znám u jezera jedno krásné místo…“ lehce jsem ho pohladil po klíčních kostech a pak níž. Líbila se mi hladkost jeho kůže. Tak dokonalá.

„U jezera?“ přemýšlel. Pochopil mou narážku?

„Hm… tak nějak…“ zavrněl jsem. Políbil tu překrásnou pokožku. Chvíli bylo ticho. Ale já slyšel hodně zvuků. Ale nejvíc jeho srdce. Bušilo skoro jako na poplach. Políbil jsem místo, kde by mělo být.

„To zní jako velice dobrý nápad…“ řekl rozhodně.

Usmál jsem se. 

Noc dosáhla svého konce

Nemůžeme předstírat

 Musíme utíkat…

Musíme utíkat…

Je čas utíkat…

Dostat nás odsud pryč…

Ochránit nás před dalším zlem…

Odpor… **

 

 

 

*Resistence

** Překlad yellow

Diskusní téma: Dívat se a vidět...

Re: :)))

Salazaret | 11.05.2011

Já nerada píšu konce povídek, tak nějak... potom vím, že je definitivní konec a co pak, že? Proto jsem ho nechala takový jaký je...
Děkuji za vše, Tvá Salazaret

zajímavé

bacil | 09.05.2011

Zvláštní štastný konec,ale tak nějak k té povídce patří. Já sice zbožňuji trošku jiný happy end,ale ten tvůj se mi opravdu líbil. Sice mi v jednu chvíli přišlo, že by mohli zmizet v mudlovském světě,ale to už by ten příběh byl o něčem úplně jiném. Takže děkuji za báječnou povídku a moc se těším co hezkého tady přidáš pro nenasytné čtenáře :-D

Re: zajímavé

Salazaret | 11.05.2011

Ono vlastně záleží na každém z nás jaký konec na ně čekal. Třeba doopravdy zmizeli mezi mudly. Kdo ví?
Děkuji za přízeň, Tvá Salazaret

happyend?

Slimča | 09.05.2011

Teď už skutečně chápu tvou narážku, že se Harry na život dívá pořád stejně. Jenomže máš vlastně pravdu. Nebyl důvod ani čas měnit postoj. A já nevím... Ačkoliv si pod označením "šťastný konec" představuji opravdu něco poněkud jiného ;-)... Tvůj závěr působil tak smířeně, že jsem se dokázala dokonce usmát. Jako Harry. Takže tohle vlastně... Z jistého úhlu pohledu by se to dalo vážně považovat za... správný konec? Dalas mi zabrat. :-) Moc děkuji!

Re: happyend?

Salazaret | 11.05.2011

Vystihla jsi to přesně. Je to ten správný konec. I když jsem původně plánovala úplně něco jiného, ale ti dva si prostě dělali, co chtějí...
Děkuji zá vše, Tvá Salazaret

Ježiš,...

yellow | 09.05.2011

teď jsem si všimla, že jsi sem dala ten děsnej překlad :D To vědět, tak se víc snažím :) Ale vzhledem k tomu, že by to stejně k ničemu nevedlo... ;)

Re: Ježiš,...

Salazaret | 11.05.2011

Překlad je perfektní! Nepodceňuj se :p ;) :)

:)

yellow | 09.05.2011

Sal, v minulé kapitole jsi odjistila granát a teď ho hodila :) Zajímalo by mě, jak to dopadne, zda z toho všichni vyváznou živí. :)

Re: :)

Salazaret | 11.05.2011

Koukám, že ten granát vybuchnul... Ale asi to tak mělo být :)
Tvá Salazaret :)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek